Ga naar de inhoud

Interesse in een workshop?

Wij ontvangen u graag in ons volledig uitgerust Woesh-huis voor een kennismaking met circustechnieken, of een opdracht op maat van uw groep.

Daarnaast leggen wij ons toe op workshops met specifieke doelgroepen, we beperken ons echter tot grondgebied West-Vlaanderen.

Hieronder een kort overzicht.

 • Circusassistent op maat

  Inclusieve workshop

  Samen met een circusdocent en 4 assistenten op maat geven we een workshop van 1,5u met 4 jongleertechnieken.  (bordje, diabolo, flowerstick en balletjes/ringen)

 • Jongleerborden

  Vertrekkend vanuit onze “Circus voor iedereen”, gaan we op zoek naar nieuwe methodieken, specifieke instrumenten en tools waar het leerproces van de deelnemers centraal staat.

  Het jongleerbord is een installatie die het inclusief jongleren mogelijk maakt. De uitdaging van jongleren waar ‘gooien en vangen’ centraal staat, wordt door het jongleerbord toegankelijker gemaakt: de ballen worden gerold, waardoor het zenuwstelsel de tijd krijgt om de specifieke bewegingen te analyseren.

 • Gesloten workshops

  Standaard workshop

  In deze workshop leert een vaste groep deelnemers gedurende een bepaalde tijd alle circustechnieken. Van jongleertechnieken (chinees bordje, jongleren, flowerstick en diabolo) tot evenwichtstechnieken (loopbal, ton en spoel, en koordlopen, rolla-bolla,…). Iedere workshop is steeds voorzien van 1 of meerdere opwarmingspelletjes en een afsluiter.

  Micro-workshops

  Dit zijn korte sessies van max 45 min. In deze workshops bieden we in overleg met de opdrachtgever en volgens beschikbaarheid van onze docenten, enkele technieken aan (op maat).

  Mogelijke technieken: speed cups, kaartmanipulatie, jongleren, hoelahoep, circus games en energizers,….

 • Kleuterworkshops

  Standaard workshop

  De nadruk bij deze workshop ligt vooral op fantasie en circomotorische vaardigheden. We hebben 5 uitgewerkte thema’s van 1 uur die op maat uitgewerkt zijn volgens de motorische competenties.Micro-workshop

  Micro-workshop

  Korte sessies van 30’ waarin steeds 1 circustechniek aan bod komt zoals chinees bordje, flowersticks, zeepbellen,…

  Spelen met sjaaltjes

  Bij iedere aanvraag kan je op vraag, 1u spelen met sjaaltjes doorgestuurd krijgen. Op de dag zelf, brengen we een zak sjaaltjes mee die je zelf met een groep kan uitvoeren.

  Sherborne (kleuter-ouder)

  Een gesloten workshop van 1 uur waarbij we focussen op kleuter/(groot)ouders. We leren samen stoere acrobatische figuren uit te voeren. Op een speelse manier ontdek je samen de wondere wereld van circus waar acrobatie centraal staat. De bewegingsfilosofie van Veronica Sherborne wordt gebruikt als uitgangspunt.

Prijsofferte vragen ?

contacteer ons via [email protected]

Indien mogelijk: vermeld graag een mogelijke datum en uur, aantal deelnemers, en plaats. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op !