Ga naar de inhoud

In onze lessen multicircus duiken we al vanaf de eerste kleuterklas in de verschillende circustechnieken: beweging, evenwicht en acrobatie zijn belangrijke bouwstenen voor de zelfontwikkeling, en -ontplooiing. Spelenderwijs bouwen we op; van dimmies(eerste en tweede kleuter), naar dummies, tot aan de woeshers 2 (secundair onderwijs). De groepsindeling is grotendeels gebaseerd op leeftijd, om de twee jaar schuiven de kinderen in principe door naar een nieuwe groep. Onze gedreven lesgevers werken op maat zodat iedereen op eigen tempo kan groeien. Voorkennis is niet nodig, zelfs tieners kunnen gewoon instappen in de circusles. Een goeie dosis goesting en enthousiasme is alles wat we zoeken! Wie de smaak te pakken heeft en zich wil specialiseren kan aansluiten bij de acrobatie- en/of eenwielerles.

Op circus staat geen leeftijd, dat bewijzen onze 18+ers elke week! Volwassenen kunnen het hele jaar door kennis maken of zich verdiepen in één van onze modules: jongleren, vuur, koordlopen, bascule en eenwieleren.  Op zondagavond is iedereen welkom op onze Vrij oefenen-avonden.   Dan staat onze zaal open voor iedereen die zijn skills wat wil bijschaven, of de familieband wil onderhouden! 

 • Brugge

  Damse Vaart-Zuid 39, 8310 Brugge
  We hebben meer dan 10 verschillende lessen voor alle leeftijden in ons Woesh-gebouw aan de Damse Vaart. Vraag alvast je jeugd-axi-bonnen aan in het Huis van de Bruggeling en deponeer ze bij ons in de brievenbus. Wij verrekenen de korting met jullie betaling.
  Meer info
 • Oostende

  Rogierlaan 12, 8400 Oostende
  In Oostende starten we met een nieuwe reeks modules nl. voor jongeren en volwassenen. Alle lessen gaan door in Leefschool De Vlieger. Op woensdagnamiddag van kleuter tot en met secundaire school De extra-modules gaan door op dinsdagavond. Op vrijdag ontvangen we nog steeds de acro-freaks. Mogelijke kortingen: Uit-pas (vermeld je Uitpasnummer bij Opmerkingen) en / of vanaf 2de kind van eenzelfde gezin
  Meer info
 • Roeselare

  Brugsesteenweg 75, 8800 Roeselare
  In Roeselare gaan de lessen door in SBS De Brug op woensdagnamiddag. Leeftijdsgroepen: Durvers : 3de kleuterklas tot 2de leerjaar Kraks: 3de leerjaar tot 5de leerjaar Woeshers: 6de leerjaar en ouder Mogelijke kortingen : vanaf 2de kind van een gezin en/of ingeschreven in SBS De Brug
  Meer info
 • Kortrijk

  Veldstraat 168, 8500 Kortrijk
  In Kortrijk vinden de lessen plaats op woensdagavond vanaf 17u voor kinderen vanaf 3de leerjaar en ouder. Op zaterdag komen onze Durvers aan bod: vanaf 3de kleuter tot 2de leerjaar. We zijn superblij een nieuwe locatie voor onze lessen te mogen aankondigen, vanaf september 2023 gaan onze lessen door in de mooie turnzaal van de basisschool Sint-Jozef, Veldstraat 168 te Kortrijk. Mogelijke kortingen: Uit-pas (vermeld je Uitpasnummer bij Opmerkingen) en / of vanaf 2de kind van eenzelfde gezin.
  Meer info