Ga naar de inhoud
 • Woeshkamp

  Zomer week 7: 15/08 – 19/08 (15 aug – 19 aug '22)
  1986 – 2013
  Kortrijk – De Warande
  Elke zomer trekken we in karavaan naar een jeugdverblijf in Vlaanderen waar we een hele week verblijven. Lid of geen lid, veel of weinig ervaring, dat maakt allemaal niet uit! Een stevige dosis enthousiasme en een ongelofelijke bewegingsdrang is voldoende. Bij inschrijven kies je een discipline waarin je ondergedompeld wil worden. Opgelet: wie aansluit bij de eenwielers kan zich best voorbereiden, want je moet al kunnen rijden om deel te kunnen nemen. Is circus nieuw voor je? Schrijf je dan in voor het multicircus, dan leer je alle technieken kennen. Per dag staan drie sessies in jouw discipline gepland. In de namiddag voorzien we keuze ateliers: creatieve ateliers, games, specialisaties zoals cup stacking, enz. We sluiten de dag af met een gezamenlijke avondactiviteit zoals een film, een quiz, een groepsspel, … Op het einde van de week maken we samen een circusshow met vrij podium!
  Inschrijven
 • Multicircus

  4 – 5 dagen
  2010 – 2017
  Verschillende locaties
  De kleinsten ontdekken spelenderwijs wat er zich allemaal afspeelt in circusland: van leeuwentemmer tot circusdirecteur. De oudere kinderen maken kennis met de verschillende technieken: van tonlopen tot jongleren tot acrobatie. Op de planning staat een mix van circus en games, plezier verzekerd! De kans is dan ook bestaande dat je na zo’n week circuskamp een acrobaat of clown in huis krijgt.
  Inschrijven
 • Acrobatenkamp

  Paasvakantie 1 (opvang vanaf 8u, start om 9u-16u, opvang tot 17u | 4 apr – 8 apr '22)
  2006 – 2012
  Oostende – Leefschool De Vlieger
  Elk jaar in de paasvakantie organiseren we een kamp speciaal voor onze acrobaten. Een hele week lang trainen ze onder begeleiding van onze acro- en gastdocenten in grondacrobatie, bascule springen, trampo en partner acro. Wie nog geen acrobatieles volgt, maar ervaring heeft in turnen kan hier perfect op aansluiten!
  Inschrijven