Ga naar de inhoud

Elke zomer trekken we in karavaan naar een jeugdverblijf in Vlaanderen waar we een hele week verblijven. Lid of geen lid, veel of weinig ervaring, dat maakt allemaal niet uit! Een stevige dosis enthousiasme en een ongelofelijke bewegingsdrang is voldoende. Bij inschrijven kies je een discipline waarin je ondergedompeld wil worden. Opgelet: wie aansluit bij de eenwielers kan zich best voorbereiden, want je moet al kunnen rijden om deel te kunnen nemen. Is circus nieuw voor je? Schrijf je dan in voor het multicircus, dan leer je alle technieken kennen. Per dag staan drie sessies in jouw discipline gepland. In de namiddag voorzien we keuze ateliers: creatieve ateliers, games, specialisaties zoals cup stacking, enz. We sluiten de dag af met een gezamenlijke avondactiviteit zoals een film, een quiz, een groepsspel, … Op het einde van de week maken we samen een circusshow met vrij podium!

De kleinsten ontdekken spelenderwijs wat er zich allemaal afspeelt in circusland: van leeuwentemmer tot circusdirecteur. De oudere kinderen maken kennis met de verschillende technieken: van tonlopen tot jongleren tot acrobatie. Op de planning staat een mix van circus en games, plezier verzekerd! De kans is dan ook bestaande dat je na zo’n week circuskamp een acrobaat of clown in huis krijgt.

Elk jaar in de paasvakantie organiseren we een kamp speciaal voor onze acrobaten. Een hele week lang trainen ze onder begeleiding van onze acro- en gastdocenten in grondacrobatie, bascule springen, trampo en partner acro. Wie nog geen acrobatieles volgt, maar ervaring heeft in turnen kan hier perfect op aansluiten!

 • Acro/basculekamp

  Groenestraat 27, 8000 Brugge
  kamp met overnachting
  Meer info
 • Eenwielerkamp

  Groenestraat 27, 8000 Brugge
  kamp met overnachting
  Meer info
 • Brugge

  Damse Vaart-Zuid 39, 8310 Brugge
  Kampen in Brugge
  Meer info
 • Oostende

  Rogierlaan 12, 8400 Oostende
  Kampen in Oostende
  Meer info
 • Woesh-Kamp

  Het Dorpshuis Haringe (Poperinge)
  Vanaf de leeftijd van 9 jaar kan uw Woesh-er mee op Woesh-kamp, een kamp met overnachting. Daar smeden wij écht de banden met onze Woesh-familie via workshops, wedstrijdjes, toonmomenten, film,…. een hele belevenis! Het kampthema is ApoCalippo , het wordt in ieder geval een kamp om nooit te vergeten!
  Meer info
 • Roeselare

  Brugsesteenweg 75, 8800 Roeselare
  Kampen in Roeselare
  Meer info
 • Kortrijk

  Kampen in Kortrijk
  Meer info