Ga naar de inhoud

Joachim Rousseeuw docent

Hey hey ik ben Joachim en ik ben acro-docent bij Woesh. Ik ben een super grote fan van alles wat met acrobatie te maken heeft. Van salto’s, radjes, butterfly en zoveel meer tot trucken in grondacrobatie, de hoge en snelle salto’s, draaien in de trampolines. Van het draaien en tuimelen in een roue cyr (cyr wheel) tot het hoog vliegen en twisten op de bascule.

Naast de acrobatie lessen die ik geef, train ik zelf ook veel. Ik probeer constant bij te leren en zo mijn techniek-bibliotheek te vergroten. Ik doe gymnastiek, parkour en natuurlijk niet te vergeten acrobatie. Je kan nooit genoeg acrobatie doen in mijn ogen. Naast mijn trainingen moet ik ook nog een beetje werken voor school. Ik studeer Lo Br waardoor ik veel bijleer op alle vlakken van sport en op de verschillende aspecten van les/ training geven.

Maar na alle drukke momenten heb je soms even ontspanning nodig en daarvoor is Woesh perfect. Woesh is voor mij als een familie. Iedereen komt met iedereen overeen , je kan met iedereen lachen om allerlei domme dingen maar ook praten over serieuze dingen. Je leert ook van iedereen iets en zo blijf ik groeien in alle soorten circustechnieken.

Mijn droom is om te blijven openbloeien in de acrobatie en in Woesh. Ik wil blijven acro-lessen en alle soorten kampjes geven bij Woesh. Na een tijdje misschien een show maken met verschillende mensen van Woesh en op tour gaan naar allemaal verschillende plaatsen. Ik wil de band met Woesh en iedereen in Woesh zeker behouden en allerlei nieuwe ervaringen opdoen terwijl ik reis.

Ik ben een redelijke daredevil en zou ook alle soorten adrenaline-sporten proberen. Ik heb al gebungeejumpedĀ en ben uit een vliegtuig gaan skydiven maar ik wil nog zoveelĀ meer proberen. Maar ja we hebben nog veel tijd om al die dingen te doen.

Alle medewerkers