Ga naar de inhoud

Pieter-jan Hoornaert docent

Ik ben Peejay en woon in Roeselare.

Ik doe de vaste lessen van Roeselare. Dan geef ik ook nog de lessen op zaterdagochtend in Brugge en om de 2 weken wissel ik met Yuri af om de durvers 3 in Brugge op dinsdagavond te geven.

Daarnaast geef ik om de 2 weken les in het buurthuis ’t Hof van Henneken in Roeselare. In knokke-Heist is er een jeugdatelier in samenwerking met Vzw Oranje (Brugge) waar ik ook circuslessen geef om de 2 weken. Tenslotte doe ik ook nog wat administratief werk dat te maken heeft met de inschrijvingen van lessen of kampen.

Buiten Woesh hou ik me vooral bezig met video-editing . Ik ben een megafan van K-popmuziek en leer dan de teksten of de dans van de liedjes.

Ik ben begonnen als lid, daarna werd ik assistent en later ben ik doorgegroeid naar docent. Woesh is voor mij als een tweede thuis. Iedere keer als ik mijn collega’s terug zie, word ik instant terug vrolijk. Ik hou van de sfeer en het samen zijn. Je leert veel mensen kennen en er zijn al grote vriendschappen opgebouwd. Woesh heeft me veel geholpen in het durven en nieuwe dingen ontdekken. Daardoor ben ik blij dat Woesh een deeltje van mijn leven kan zijn.¬†

Mijn droom binnen Woesh is dat we nog meer bekend worden. Dat in de steden waar we lesgeven 1 op de 2 mensen ( of meer) weet dat Woesh een circusschool is. 

Ik zou ook nog graag bezig zijn met voorstellingen: een soloshow waar ik zelf in meedoe en een voorstelling waarmee we met een aantal leden van woesh een uitwisseling kunnen doen met een andere sportactiviteit  waarbij we van elkaar kunnen leren.

Alle medewerkers